Kleurplaat “Samen tegen het coronavirus”

Samen tegen het coronavirus coronahulp Corona, coronavirus, coronacrisis, COVID-19 coronahulp

(Dit is een afbeelding in lage resolutie. Om de kleurplaat te downloaden en scherp uit te printen –> zie de link hieronder)

 

Coronahulp

Op de Facebook-pagina van Coronahulp Nijmegen las ik een bericht van iemand die vroeg naar kleurplaten voor (oudere) mensen met dementie.

Er zijn ook oproepen om ouderen en eenzame mensen brieven te schrijven maar als je dementerend bent, lees je moeilijk of begrijp je het niet. Maar “… naar iets creatiefs kunnen ze echter blijven kijken. Ik hoop heel erg dat dit hen een beetje opvrolijkt.

 

Kleurplaat

Daarom heb ik een kleurplaat gemaakt die garant staat voor een middagje creatief bezig zijn. Samen met een oudere, samen met je kind, samen met een alleenstaande, of samen met een vriend of vriendin.

Samen was ook het sleutelwoord uit de toespraak van onze premier. Vandaar de titel: samen tegen het coronavirus.

En oh ja… anders dan de tekening doet vermoeden is het advies nog steeds om niet in grote groepen dicht bij elkaar te staan. Maar als ik de 2 meter afstand had moeten aanhouden, pasten er maar 4 poppetjes op de tekening.

 

Deel je kleurplaat op sociaal media

TIP: deel deze link en/of kleurplaat ook met anderen. Kleur hem in en plaats hem op je tijdlijn. Je mag mij erin taggen, maar dat hoeft niet.

 

Win een prijs

Mail je hem naar loko@lokocartoons.nl voor 7 april dan ding je mee naar een leuke prijs.

Succes!

 

Download de kleurplaat hier.