Leuk dat je komt winkelen in mijn webshop!

webshop winkel poster zakboekje emotiekaarten

LET OP! Loko Cartoons is in juli en augustus op vakantie.
Facturen van bestellingen in juli en augustus krijg je begin september opgestuurd!

Een product of een cartoon van Loko Cartoons bestellen is heel eenvoudig:

  • Klik op het artikel naar keuze.
  • Je komt dan terecht op de pagina met het juiste bestelformulier.
  • Je vult het bestelformulier in.
  • Loko cartoons stuurt je dan een factuur toe per email.
  • Na betaling van de factuur wordt het bestelde product naar je toe gestuurd.

Alvast veel plezier met je Loko webshop aankoop!

 

Emotiekaarten

emotie gevoelens stemming gevoelstoestand

Ben je hulpverlener, docent, psycholoog, trainer, mediator, vertrouwenspersoon, coach, jeugdwerker, ouder of verzorger en voer je (regelmatig) gesprekken over emoties en gevoelens? Dan is deze kaartenset een handig hulpmiddel. Ruim 60 emoties uitgetekend met mimiek en lichaamshouding!

Klik op het plaatje om nu de kaartenset te bestellen!

 

Poster Presentiebenadering

Ben jij begeleider, coach? Werk je in de zorg of het onderwijs? Dan is deze poster over de Presentiebenadering iets voor jou.

Klik op het plaatje om nu de poster bestellen. Voor jezelf, voor je werkgever, voor op de muur, of als mooi hulpmiddel in een begeleidingsgesprek.

 

Zakboekje Presentiebenadering

Presentiebenadering zakboekje hulpverlening

Je kunt ook een zakboekje bestellen met daarin de kenmerken van de Presentiebenadering. Een poster neem je niet zo snel mee. Dit boekje wel. Gewoon in je tas of… in je achterzak. Handig als je geen vaste werkruimte hebt of bij mensen/cliënten op bezoek gaat.

Klik op het plaatje om nu het zakboekje te bestellen. Voor jezelf, voor je collega’s en om mee te nemen naar cliënten.

 

PDF en JPG van het Groene Potlood

Ben jij ook vergroening, maak jij je ook zorgen om de klimaatverandering, houd jij je bezig met biodiversiteit en vind je nodig om er extra aandacht aan te besteden? Bestel dan GRATIS dit plaatje van het Groene Potlood: het symbool voor de vergroening.

Klik op het plaatje om nu de poster te bestellen .

 

Poster ‘Welke emotie schuilt er achter je boosheid’ (jongen)

boosheid emoties

Wat schuilt er achter je boosheid?  Mensen zijn soms boos. Maar zijn ze écht boos, of…? Vaak zit er namelijk een ándere emotie achter die boosheid. Met deze poster kun je met iemand in gesprek gaan om te achterhalen wat de oorzaak is van die boosheid. Dit is de mannelijke variant.

Klik op het plaatje om nu de poster te bestellen .

 

Poster ‘Welke emotie schuilt er achter je boosheid’ (meisje)

Welke emotie schuilt er achter jouw boosheid?

Dit is de vrouwelijke variant van de poster die laat zien welke emoties er allemaal achter de boosheid van iemand kunnen zitten.

Klik op het plaatje om nu de poster te bestellen.

 

Poster ‘Hoe ga je om met Creatieve Werknemers?’

creativiteit innovatie rebels

Innovaties, veranderingen, transities. Ze worden vaak in gang gezet door mensen die verder durven kijken dan hun neus lang is. Mensen die over grenzen heen durven gaan. Mensen die out-of-the-box durven denken. Ze worden door hun tegendraadse aanpak niet altijd gewaardeerd door hun collega’s. En veel managers stoppen er veel tijd in om dit soort medewerkers tegen te werken. Terwijl het van leiderschap zou getuigen deze creatievelingen te stimuleren, hun kwaliteiten te waarderen en hen de ruimte te geven hun experimenten en ideeën uit te proberen. Deze poster laat zien waarom je deze creatievelingen binnen je organisatie moet koesteren.

Klik op het plaatje om nu de poster te bestellen.

 

Coronamagazines

Ruim twee jaar lang heeft het coronavirus ons land in de houdgreep gehouden. Loko Cartoons heeft honderden coronacartoons getekend en in een selectie ervan in twee aparte coronamagazines uitgegeven. De twee delen zijn een uniek tijddocument met een knipoog van een periode waarin ons land anders dan anders functioneerde.

Klik op het plaatje om coronamagazines te  bestellen.! 

 

Bestaande Cartoons of Illustraties aanschaffen?

cartoon illustratie bestellen bestelformulier

Heb je een cartoon of illustratie gevonden die je wilt gebruiken? Dat kan! Vul het bestelformulier in en ontvang een prijsopgave. Desgewenst pas ik de cartoon of illustratie aan aan de huisstijlkleuren van jouw bedrijf/organisatie.

Klik op het plaatje om cartoons of illustraties te  bestellen.! 

 

Nieuw: Formatie-Stratego!

Met de feestdagen voor de deur is er een nieuw spel uitgebracht: Formatie-Stratego! Een echt politiek familiespel waarbij het doel is dat de regeringsvlag van de tegenstander verovert. Als dat lukt mag je je eigen kabinet gaan samenstellen!

Klik op het plaatje om cartoons of illustraties te  bestellen.!