Welke emotie schuilt er achter jouw boosheid?

Ergens werd ik erg geraakt door een poster over boosheid. Ik ben geen psycholoog, maar voelde dat er wel een kern van waarheid in zat. Vaak zit er namelijk een ándere emotie achter die boosheid.

De eigenhandig getekende versie van deze poster raakten weer heel veel anderen. Velen vroegen mij of er een posterversie te krijgen was. Kennelijk was er een behoefte aan visueel materiaal om met patiënten, cliënten, medewerkers, gezinsleden of leerlingen in gesprek te komen.

En een aantal vroegen of er ook een vrouwelijke versie van deze poster was. Nee dus, maar ik bood aan om die te maken. Zie het resultaat hieronder.

Zo zou ik de serie natuurlijk kunnen uitbreiden naar verschillende geaardheden, leeftijden, religies, rassen en culturen, maar dat doe ik niet. Het gros van de mensen zal zich wel met één van beide figuren kunnen identificeren.

De posterversie is er dus nu. Zowel in de mannelijke als de vrouwelijke variant. Tegen druk- en verzendkosten laat ik er één voor je maken.

Kijk op mijn bedrijfspagina  hoe je hem kunt bestellen.

Verbeter de wereld, en begin bij jezelf!