Zonnebloem cartoon landelijk opgepakt!

Vorig jaar postte ik een bericht waarin ik suggesties vroeg voor goede doelen waar ik gratis een tekening voor kon maken.

Uit de vele inzendingen koos ik de bijdrage van Alex Wijnhold, vrijwilliger, voorzitter en webmaster van de Zonnebloem-afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel. Nadat ik deze zelf gepost had, vroeg Mireille Hoekstra zich in een comment af of de Nationale Vereniging de Zonnebloem interesse zou hebben om deze cartoon landelijk in te zetten. Daarop reageerde Sabine de Groot met de vraag of dit mogelijk was. En het antwoord was heel simpel: ja natuurlijk!

Hij staat nu online op alle sociale media kanalen van de Vereniging en ik ben daar trots op. Als verrassing ben ik nu met Hjalmar Snoep bezig om nog een extraatje voor hen te maken… Spannend! 😉

zonnebloem cartoon goed doel stichting vereniging

Terug naar overzicht