Omzeil de avondklok

Ga wandelen met De Hond!

Wandelen met Maurice de Hond avondklok coronavaccin vaccin vaccinatie vaccinatiebewijs vaccinatieplicht bijwerkingen coronavirus COVID19 coronamaatregelen inenting Pfizer Moderna Astra Zenica Corona, coronavirus, coronacrisis, COVID-19

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Je kunt een hartaanval veinzen, een reis naar Aruba boeken, een herdershond aanschaffen, een werkgeversverklaring namaken, een begrafenis verzinnen, een misdaad begaan, een nieuwe studie oppakken of proberen uitgenodigd te worden bij Eva Jinek. Het zijn allemaal manieren om je niet aan de avondklok te hoeven houden.

Maar waarom moeilijk doen als het ook veel makkelijker kan?

Helaas werd de avondklok ontzettend snel ingevoerd en was er geen tijd meer om in China op maat gemaakte opblaaspoppen van Maurice de Hond te laten maken. Dat komt misschien later nog wel als de avondklok (meerdere malen) verlengd wordt (en die kans is groot; na de verkiezingen op 17 maart wordt Nederland namelijk een fascistische dictatuur en wil het regime ons op die manier onder de duim houden).

 

Print Maurice de Hond uit

Daarom komt Loko Cartoons met een karikartoon van Maurice de Hond waarmee je ongestraft na 21.00 uur ’s avonds naar buiten kunt gaan. Immers: mensen die wandelen met de hond behoren tot de uitzonderingen op de invoering van de avondklok.

Wat moet je doen?

  • Download de PDF van Maurice de Hond.
  • Print deze uit op het door jouw gewenste formaat (standaard is deze op A4 opgemaakt).
  • Plak hem eventueel op een stuk karton of doe hem met een stuk schilderstape vast aan een hondenriem.
  • Ga na 21.00 uur lekker met De Hond naar buiten en loop een blokje om.

 

Als je aangehouden wordt, leg je de dienstdoende agent, BOA of marechaussee op beschaafde toon uit dat je wandelt met De Hond en je laat netjes de uitgeprinte Maurice zien. En klaar is Kees (of Maurice in dit geval)!

Klik op het hoofd van Maurice en download hem helemaal!

Maurice de Hond avondklok coronavaccin vaccin vaccinatie vaccinatiebewijs vaccinatieplicht bijwerkingen coronavirus COVID19 coronamaatregelen inenting Pfizer Moderna Astra Zenica Corona, coronavirus, coronacrisis, COVID-19

Prijs winnen

Iedereen die De Hond heeft uitgeprint en er na 21.00 uur mee naar buiten gaat, kan een coronacartoon naar keuze winnen.

Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken van Maurice met een bewijs dat je dit buiten doet én na 21.00 uur. Mail deze naar loko@lokocartoons.nl. Mail tevens de coronacartoon van jouw keuze. Vermeld je adresgegevens en Loko Cartoons stuurt je een A4-print toe van de coronacartoon van jouw keuze!

 

De avondklok: makkelijker kunnen we het niet maken, wél leuker!

Tweede Kamer stemt in met invoering avondklok coronavaccin vaccin vaccinatie vaccinatiebewijs vaccinatieplicht bijwerkingen coronavirus COVID19 coronamaatregelen inenting Pfizer Moderna Astra Zenica Corona, coronavirus, coronacrisis, COVID-19